Alla inlägg under september 2008

Av Mamma Blå - 12 september 2008 00:56

Godnatt alla därute, nu är det hög tid att låta nattsömnen smeka min kropp och själ så jag kan vakna pigg och glad imorgon.

På återseende! 

Av Mamma Blå - 12 september 2008 00:15

Blev sugen på lite muffins så jag bakade helt enkelt.

  Goda blev dom, mums.

Av Mamma Blå - 11 september 2008 15:03

Stora har studiedag från dagis idag. Har haft en kompis här tidigare idag, de hade jätteskoj. Lägenheten är städad och lillasyster och storebror leker. Allt är så skönt, ingen huvudvärk idag. :)

Dricker en kopp kaffe och njuter.

Av Mamma Blå - 10 september 2008 09:35

Idag vaknade jag med en huvudvärk som inte var av denna värld. Som tur var hade sambons möte idag på morgonen blivit inställt så han kunde hjälpa mig med barnen. Nu är hemmet mörklagt och huvudvärken finns kvar men lite mer dämpad efter en tablett. Blir inte så mycket framför datorn idag, vi får se om det kanske har släppt tills ikväll.

Ha en bra dag. 

Av Mamma Blå - 9 september 2008 14:28

Jag har hittat en sida till med massor av finfina barnkläder.

Babyshop
Av Mamma Blå - 9 september 2008 13:07

Lillan tyckte inte att maten smakade idag (hon brukar inte vara kräsen), jag gjorde förstärkningsgröt (gröt brukar aldrig ratas) hon åt lite sedan åkte den iväg över hela köket. Hallon och banan var inte heller bra idag (en efterrätt som hon annars älskar). Jag stod som ett frågetecken, men in i badkaret med sötnosen. Senare när hon ligger på skötbordet ser jag att den fjärde tanden precis spruckit genom tandköttet. Lilla gumman, det är klart det gör ont att att äta då. Nu sover hon så jag ska röja upp efter matkriget *fniss* och sätta på kaffebryggaren.

Av Mamma Blå - 9 september 2008 11:10

Nu har jag suttit här och lagt upp bilder och bloggat runt ett tag. Hm vad är det som luktar. Jag tror allt att den lilla har gett mig ett litet fint paket. *skratt* Jag återkommer ett blöjbyte och en kopp kaffe senare.

Av Mamma Blå - 8 september 2008 20:33

 

Igår bar det av till Kolmårdens djurpark. Det var en födelsedagspresent till stora killen från hans farmor och farfar. Det var jättekul att komma dit igen efter många år. Många fina djur fanns där, men roligast var nog linbanan och sälarna (om man frågar storknådden). Våran lilla tjej tyckte att tigrarna på Tiger World var bäst, hon började till och med ryta som en tiger själv. Hi, hi, hon var så söt. Det var tråkigt att vi missade delfinshowen, de hade fått tillökning och den lilla kalven (ja det heter tydligen kalv) blev så stressad under den första showen så de ställde in de övriga. Några blev sura men jag tycker att de gjorde helt rätt, djurens välmående är väll ändå viktigast eller?! Vi åkte i alla fall hem nöjda efter att ha klappat får,getter, grisar och sett björnar, noshörningar, zebror, sälar, pingviner, chimpanser, gorillor och massor av andra djur. Glömde nästan att vi var en liten stund hoss Bamse också men han var inte hemma, kanske var han ute på något spännande äventyr. :)

Var är Bamse?

Björnen sover........

Bockarna Bruses ättlingar?!

Och så slutade kameran att fungera...

Skapa flashcards